Appartementen

28 verschillende appartementen in één gebouw

De 28 appartementen die de Julia Staete vormen zijn allemaal verschillend. Op de begane grond zijn er 8 gesitueerd. Zes daarvan hebben een tuin aan de straatzijde (drie aan de Paul Krugerstraat en drie aan de Emmastraat). Twee van de flats hebben hun voordeur aan de straatkant en zijn voorzien van een begane grondbalkon in plaats van een tuin.

Op de eerste verdieping liggen er 10 van verschillende grootte en indeling. Datzelfde geldt voor de tweede verdieping. Daarnaast hebben deze laatste appartementen een zolderverdieping in het puntdak. Deze zolders zijn veelal verbouwd tot één of meerdere kamers. Sommige kamers zijn voorzien van een dakkapel.

Een aantal appartementen hebben een dakterras met een mooi uitzicht op de binnentuin. Op de terrassen kun je in de zomer bijna tot zonsondergang van de zon genieten. Dat wil zeggen als de zon schijnt, want ook bij de Julia Staete regent het wel eens.

Alle appartementen hebben een woonbestemming. Er zijn dus geen winkels, kantoren of bedrijven. De flats liggen goed in de markt. Er is nauwelijks leegstand: zo staan er op dit moment geen appartementen te koop.

Appartementen Julia Staete Alkmaar

Julia Staete

Vorstelijk wonen in het hart van het Emmakwartier, op 5 minuten lopen van de gezellige Alkmaarse binnenstad.